Válogatás vírusirtók közül

Védd meg laptopodat és asztali gépedet

Antivírus szoftverek laptopraElcsépelten hangzik, de nagyon fontos a laptop és az asztali számítógép megfelelő, profi vírusvédelméről gondoskodni. Egyre többen látnak jó üzletet abban, hogy feltörjék a gépeket, esetleg adatokat lopjanak vagy egyszerűen csak lekódolják a rendszeredet, hogy ne férhess hozzá a saját állományaidhoz. A legegyszerűbb kémprogramok ugyan nem lopnak el semmit, azonban információkat gyűjtenek a felhasználókról, hogy azután ezeket eladják a megfelelő cégeknek, marketing ügynökségeknek. A laptop védelméről gondoskodhatsz úgy is, hogy egy profi szoftvert vásárolsz, de sok ingyenes program közül is válogathatsz.

Avira Antivirus

Az egyik legmegbízhatóbb antivírus, melyet a német Avitra cég fejleszt. 2018-ban egy új kiegészítőt vezetnek be, a Free Security Suite-t, amely egy komplex ingyenes megoldás. Az ingyenes alkalmazáscsomag segítségével kiirthatod a számítógépről a vírusokat, emellett védi az online munkameneteket is, tehát nem kell félni a kémprogramoktól sem.

A német cég az ingyenes csomagba tartozó komponenseket is rendszeresen frissíti, emellett az Avira is beszáll a Windows rendszer tisztító és optimalizáló segédprogramok kínálatába. A védelmi csomag természetesen a jelszavak tárolását és védelmét is professzionális módon végzi el.

A legnépszerűbb vírusirtó rendszerek

Kaspersky Internet Security

A Kaspersky az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb, komplex vírusirtó és védelmi megoldásokat kínáló cég. Az utóbbi időben sok aggály merült fel azzal kapcsolatban, hogy az orosz gyökerekkel rendelkező cég kémkedésre és kártékony kódok beültetésére használja piacvezető pozícióját. Az ügyben nehéz lenne állást foglalni, ezért mindenki maga döntse el, hogy megbízik-e a szolgáltató által kínál vírusirtó rendszerben.

McAffee

A McAffe egy remek, teljes értékű és teljes körű védelmi rendszer és vírusirtó program. Bár nem igazán népszerű és ismert Magyarországon ez a program, Európában gyakran végzett a vírusirtó tesztek élén. A hagyományos modulok mellett az internet böngészés biztonságát segítő kiegészítőket is tartalmaz. A program személyi számítógépre és laptopra egyaránt telepíthető.

A megfelelő antivírus szoftver kiválasztása fontos lépés, ezért szükség esetén kérje szervizben a szakember tanácsát. A budapesti laptop szervizben a fertőzött mobil számítógépet gyorsan és szakszerűen megjavítják.


Válogatás a legjobb és legújabb vírusirtók közül. A laptop javításának egyik módja a szervizben a vírusirtás. A szakemberek gyorsan és szakszerűen végzik ezt el, azonban a megfelelő vírusirtó szoftver telepítésével megelőzhető a baj, és megvédhető a mobil számítógép rendszere. Néhány további, érdekes és izgalmas téma olvasóink számára: laptop szerviz Budapest, vírusirtó telepítése, antivírus szoftver, számítógép javítás gyorsan, Avira rendszer, operációs rendszer optimalizálása.

https://bolt.blogstar.hu/./pages/bolt/contents/blog/54231/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?